Et usko että Will Smith kieltäytyi näistä rooleista!

Hollywoodin vakiokasvoihin kuuluva Will Smith on uransa aikana tehnyt paljon hittielokuvia, mutta hän on myös kieltäytynyt vuosien varrella muutamasta suuren luokan roolista. Alla on kolme kuuluisaa elokuvaa, joiden merkittävistä rooleista Smith kieltäytyi.

Matrix

Smith kieltäytyi Neon roolista klassikkoelokuvassa. Smith ei kyennyt näkemään itseään Matrixin pääosassa, joten hän päätti jättää elokuvan tekemisen väliin. Smith totesi myöhemmin, että hän ei ollut oikea mies Neon rooliin. Keanu Reeves päätyi lopulta esittämään Neoa.

Superman Returns

Teräsmiehen roolia tarjottiin Smithille, joka ei halunnut ottaa sitä vastaan, koska hän ei halunnut pilata valkoisten sankaria. Smith totesi pilanneensa jo Jim Westin hahmon Wild Wild West -elokuvassa, joten hän ei halunnut pilata Teräsmiestä. Smith pelkäsi, että hänen uransa olisi ollut mahdollisesti ohi, jos hän olisi ottanut Teräsmiehen roolin vastaan. Smithin kieltäytymisen jälkeen Teräsmieheksi palkattiin suhteellisen tuntematon Brandon Routh.

Django Unchained

Quentin Tarantino tarjosi Django Freemanin roolia Smithille, joka kieltäytyi osasta hämmentävästä syystä. Smith ei suostunut ottamaan roolia vastaan, koska hänen mielestään Christoph Waltzin esittämä King Schultz oli tarinan päähenkilö Djangon sijaan. Smithin kieltäydyttyä Tarantino valitsi rooliin Jamie Foxxin.

Kuva: After Earth

Lähde: Moviefone

Aiheeseen liittyvät jutut