Ex-studiopomo: Tämä asia pilasi Robert De Niron uran

Viimeisin Robert De Niro -elokuva Dirty Grandpa on saanut lokaa niskaansa niin kriitikoilta kuin katsojilta. Deadline-elokuvalehti sanoi sitä huonoimmaksi elokuvaksi, jossa De Niro on koskaan ollut.

New York Post päätti heittää ilmaan kysymyksen, jota moni varmasti on pohtinut: ”Mitä hemmettiä on tapahtunut Robert De Nirolle?” Kyseessä on kuitenkin legenda, joka on esiintynyt monissa ikimuistoisissa elokuvissa, joten hänen uransa laskua ja varsinkin roolivalintoja on ihmetelty.

New York Post sanoo, että ”asia koostuu useammasta tekijästä, vaikkakin ensimmäinen on melko selvä.”

– Minulla on yhden sanan vastaus: ”elatusapu”, nimetön ex-studiopomo ja tuottaja valaisi.

– Kun sinulla on elatusapu maksettavana, teet projekteja, joita et muuten edes ajattelisi tekeväsi, hän jatkoi.

Robert De Niro erosi ensimmäisestä vaimostaan vuonna 1988. Heillä on kaksi aikuista lasta. De Nirolla on myös 21-vuotiaat kaksoset aviottomasta suhteesta ja 17-vuotias poika ja 4-vuotias tytär nykyisen vaimonsa Grace Hightowerin kanssa.

Elatusapumaksut ovat Yhdysvalloissa erittäin korkeita. Vastikään eronnut näyttelijä James Caan kirjoitti oikeudenkäyntipapereihin, että hän joutuu ottamaan palkkakuitin takia elokuva ja tv-rooleja, jotka heikentävät hänen 50 vuoden aikana rakentamaansa mainetta.

– De Nirolla on kaksi kriteeriä, kun hän valitsee projekteja. Jos hän pitää ohjaajasta tai näyttelijöistä, hän harkitsee roolia, vaikka käsikirjoitus olisi heikko. Toiseksi, raha. Hänellä menee mukavasti raha-asioiden puolesta, mutta hänellä on myös paljon menoja, New York Postin lähde kertoi.

– Robert ei enää välitä kritiikistä, jota hän saa. Hän tietää, että on enemmän kuin todistanut olevansa kunnioitusta herättävä näyttelijä, lähde jatkoi.

Kuva: Dirty Grandpa

Lähde: New York Post

(Episodi/MLE)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut