Faneilla on vielä toivoa: ohjaajan mukaan scifi-toimintaleffan on mahdollista saada jatkoa Disney Plus -palvelussa

Ohjaaja haluaisi tehdä jatkoa.

30.12.2020 21:00

Robert Rodriquezin mielestä on mahdollista, että Alita: Battle Angel (2019) saa jatkoa Disney Plus -suoratoistopalvelussa.

Rodriquezin ohjaama ja James Cameronin tuottama scifi-toimintaleffa perustui suosikkimangaan. 170 miljoonan dollarin budjetilla tuotettu elokuva keräsi maailmanlaajuisesti 405 miljoonan dollarin lipputulot, mutta odotuksiin verrattuna Alita ei tienannut tarpeeksi jatko-osaa varten.

Forbesin haastattelussa Rodriquez kuitenkin väläytteli faneille mahdollisuutta, että jatko-osa olisi mahdollinen Disney Plussan puolella.

– Luulen kaiken olevan mahdollista. Disney osti Foxin, ja heillä on Disney Plus, joten se on keskustelun väärtiä. Tiedän, että muut ihmiset haluaisivat nähdä toisen, ja minä rakastaisin tehdä toisen. Ja minne se menisi tai kuinka se tehtäisiin, luulen striimaamisen avanneen paljon mahdollisuuksia jatko-osien suhteen. Se on jo valmiiksi myyty konsepti, sillä on jo sisäänrakennettu yleisö, joka haluaa nähdä sen, ja sitten se toimitetaan heille tavalla, joka on heille helpointa kuluttaa. Joten se ei ole huono idea, Rodriquez pohdiskeli.

Lähteet: Forbes, Box Office Mojo

Lisää luettavaa