Fanisuosikin katoaminen NCIS-sarjasta herätti huolta

NCIS-rikossarjojen perheessä tapahtuu muutoksia.

30.4.2022 23:15

Merivoimien rikostutkijoista kertovat NCIS-sarjat ovat pyörineet tv-ruuduissa vuodesta 2003 alkaen. Alkuperäinen NCIS Rikostutkijat kokee tämän vuoden kuluessa isomman mullistuksen, kun sen alusta asti mukana ollut Mark Harmon jättäytyy vähitellen roolistaan tarkkanäköisenä tiiminvetäjä Jethro Gibbsinä.

NCIS Rikostutkijoiden sisarsarja NCIS: Los Angelesin vakiokasvoihin kuuluva Linda Hunt on herättänyt fanit pelkäämään, että myös Huntin näyttelemä erityisoperaatioiden johtaja Hetty Lange olisi poistumassa NCIS-kuvioista. Langea on nähty enää kovin vähän. Sisarsarjasta lähti jo viime kauden lopulla kaksi näyttelijää, Nell Jonesia ja Eric Bealea näytelleet Renée Felice Smith ja Barrett Foa.

NCIS: Los Angelesin showrunnerina toimivan R. Scott Gemmillin mukaan Hetty Lange on kuitenkin tarkoitus pitää sarjassa edelleen. Sarjan uusinta, 13. kautta, kuvattiin covid-19-varotoimin, joihin liittyen 77-vuotias Hunt ei voinut osallistua kuvauksiin entiseen tapaan. Gemmillin mukaan suosikkihahmon varalle on kuitenkin suunnitteilla jotakin merkittävää:

– Hänen tarinansa jatkuu. Hän oli mukana kauden alussa ja sitten teimme hänelle katoamistempun. Ajatus on, että jatkamme siitä ensi vuonna erään paljastuksen kera.

 

Lähteet: CinemaBlend, THR

Lisää luettavaa