Fanit kyselevät jatko-osaa Liam Neesonin selviytymistrillerille – näyttelijä vastaa kysyjille: ”Katsoitteko elokuvan loppuun?”

Spoilerivaroitus The Grey – Suden hetki -elokuvalle.

Fanit ovat kyselleet jatko-osaa vuonna 2011 ilmestyneelle The Grey – Suden hetki -elokuvalle.

Joe Carnahanin ohjaama ja Liam Neesonin tähdittämä selviytymistrilleri kertoo öljynporaajista, joiden lentokone tekee pakkolaskun Alaskan erämaahan. Öljymiehet joutuvat susien metsästämiksi. Spoilerivaroitus! The Greyssä ei ole onnellinen loppu, sillä kaikki hahmot kohtaavat kohtalonsa tarinan aikana.

Elokuvassa näytellyt Frank Grillo käytti äskettäin vitsaillen Instagram-tililään TheGrey2-hashtagia, ja tämän takia häneltä kysyttiin mahdollisesta jatko-osasta Uproxxin haastattelussa. Grillolla on Carnahanin kanssa War Party -niminen tuotantoyhtiö, ja Grillo kertoi jatko-osalle olevan kysyntää ja miten hän on vastannut kyselijöille.

– Se ei ole mahdollista (jatko-osan tekeminen). Mutta mikä mahtava vitsi. Joe Carnahan on liikekumppanini. Monet ihmiset kertovat meille, että he liikuttuivat syvästi siitä elokuvasta, ja mielestäni se on Joen paras elokuva. Joten monet kysyvät, onko The Grey 2 tulossa. Ja sanon heille, että katsoitteko elokuvan loppuun? Kukaan ei selviytynyt, Grillo totesi.

Episodin arviossa The Grey sai aikoinaan kolme tähteä.

Lähde: Uproxx

Aiheeseen liittyvät elokuvat