Fanitatko popkulttuuria ja sen ilmiöitä, kuten Wonder Woman ja Game of Thrones? Sitten tämä tapahtuma on sinua varten

Nyt pääsee fanittamaan suuren maailman tyyliin!

Popcult Day on Helsingissä järjestettävä yksipäiväinen populaarikulttuuritapahtuma, jossa yhdistyvät länsimaiset ja japanilaiset aiheet aina sarjakuvista, elokuvista ja peleistä animaatioihin ja fanikulttuuriin.

Con-tapahtuma koostuu erilaisista työpajoista, paneeleista, luennoista sekä kunniavieras- ja kutsuvierasohjelmasta. Kävijälle tärkeässä osassa ovat myös harrastajataiteilijoiden taidekuja ja kauppiaiden myyntipöytäsali.

Kunniavieraina tapahtumassa ovat Samuli Torssonen ja Tatu Tiihonen.

Torssonen tunnetaan Iron Skyn tuottajana ja Star Wreckin luojana. Hän on lisäksi toiminut muun muassa uuden Tuntematon sotilas -elokuvan efektisuunnittelijana.

Tiihonen on AV-kääntäjä ja suomenkielisten dubbausten ohjaaja. Hän on tekstittänyt lähes kaikki Suomessa nähdyt Doctor Who –jaksot. Dubbaajana Tiihonen on kääntänyt ja ohjannut yli 20 animaatiota, kuten suositun Ryhmä Hau -sarjan ja DreamWorksin Lohikäärmeratsastajat.

Popcult Dayn kunniavierasohjelmassa kuullaan faktoja ja kertomuksia alalta. Tapahtuman muihin aihepiireihin kuuluvat sellaiset popkulttuurin ikonit ja fanituksen kohteet kuten Godzilla, Game of Thrones ja Wonder Woman.

Popcult Day järjestetään lauantaina 12.5. Kulttuuritalossa. Tapahtuman järjestää Finnish Fandom Conventions ry.

Lisätietoa tapahtuman kotisivuilta.