Fantastic Four -fiaskon kuvauksista: ohjaaja ja pääosanäyttelijä melkein nyrkkitappelussa keskenään

 

Jos ei kaikille ole vielä tullut selväksi, niin Fantastic Fourin oikeudet ovat muodostuneet Foxille todelliseksi taakaksi. Studion on pakko puskea ulos ihmeellisestä nelikosta kertovia elokuvia, jotta oikeudet eivät mene takaisin Marvelille. Ja tämähän ei todellakaan ole johtanut täydellisiin onnistumisiin – ei sinne päinkään.

Josh Trankin ohjaaman Fantastic Fourin tuotanto oli alusta alkaen täynnä ongelmia, joista tippuu jatkuvasti uutta tietoa. Trankillä oli ongelmia saada ideansa yhtenäiseksi visioksi, joten tuottaja Simon Kinberg tuli Trankin avuksi käsikirjoitusta työstämään ennen kuin se annettiin käsikirjoittaja Scott Frankille (Get Shorty) hiottavaksi.

Trank ei kuitenkaan tietojen mukaan ollut tyytyväinen siihen, että uuden version myötä hänen tarinansa alkoi kadota elokuvasta, joten ohjaaja kirjoitti vielä uuden version saadakseen enemmän omia ideoitaan mukaan.

Tämän sanotaan viivyttäneen kuvausten alkua, jonka jälkeen elokuvan budjetista leikattiin vielä 30 miljoonaa dollaria. Budjetin kutistuminen johti siihen, että elokuvasta jouduttiin jättämään pois joitain Trankin suunnittelemia isoja toimintakohtauksia.

Trankin sanotaankin purkaneen stressinsä ja turhautumisensa kuvauksissa elokuvan näyttelijöihin. Ohjaaja sekä pääosassa nähtävä Miles Teller (Whiplash) olivat ilmeisesti niin hermostuneita toisiinsa, että olivat valmiina tappelemaan – odottaen vain toisen tarjoilevan sen ensimmäisen nyrkiniskun. Ohjaajan sanotaan myös olleen erityisen ilkeä Kate Maralle (House of Cards), joka ei ollut Trankin, vaan studion valinta Sue Stormin rooliin.

Fox ei kuitenkaan suostu luopumaan Fantastic Fourista, vaan jatko-osa aiotaan edelleen tehdä. Sen on tarkoitus saada ensi-iltansa vuonna 2017.

Lähde: The Playlist

(Episodi/ML)

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut