Firefly-suosikin uusi sarja: Tyttöystäväksi puolta nuorempi!

Viihdemaailmassa tämäkään ikäero ei välttämättä yllätä ketään.

17.1.2018 14:47

Nathan Fillion on noussut uransa aikana pienen kulttisarjan päätähdestä halutuksi sarjatähdeksi, ja tällä hetkellä hänellä on kehitteillä uusi sarja seuraavalla sarjakaudelle. Castle loppui vuonna 2016, ja sen jälkeen Fillion on tehnyt lyhyempiä pätkiä mm. sarjoissa Modern Family ja Santa Clarita Diet.

ABC-kanava antoi suoran tilauksen The Rookie -draamakomedialle, jossa reilu nelikymppinen mies päättää jättää mukavan elämänsä pikkukaupungissa ja muuttaa Los Angelesiin ryhtyäkseen poliisiksi. Ikänsä puolesta kummajainen muiden alottelijoiden joukossa yrittää sopeutua rankkaan poliisityöhön ja nuoriin kollegoihinsa.

Tällä viikolla uutisoitiin sarjan muista rooleista, joihin etsitään paraikaa näyttelijöitä. Kulmakarvoja nostattaa nuoren latinanäyttelijän rooli, joka kahdenkympin puolivälin ikäisenä on kaavailtu Fillionin hahmon kiinnostuksen kohteeksi.

Elokuvissa ja televisiosarjoissa on aivan normaalia esittää pariskunnat vinoutunein ikäeroin, ja esimerkiksi tuoreessa Golden Globes -palkintogaalassa vinoiltiinkin 75 vuotta täyttävän gaalan vaimoa esittävän naisen olevan vieläkin vain 32-vuotias. Naisrooleja muille kuin aivan nuorille naisille on vähemmän ja vähemmän, ja useat suuret naisnäyttelijät ovat yrittäneet herätellä Hollywoodia tähän ongelmaan jo vuosien ajan.

 

Lähde: TVLine.com.

Lisää luettavaa