Freddie Mercury -elokuva pulassa

Elokuva Queen-yhtyeen ajoista ennen vuoden 1985 Live Aid -konserttia, Sacha Baron Cohen Freddie Mercuryn roolissa ja käsikirjoittajana The Queen -elokuvan rustannut Peter Morgan. Freddie Mercuryn elämäkertaelokuva alkoi jo kuulostaa todella mielenkiintoiselta.

Mutta sitten Sacha Baron Cohen ilmoitti jättävänsä projektin näkemyserojen takia. Queen-yhtyeen jäsenet olivat hieman eri mieltä elokuvan linjasta, joten huippukoomikko sanoi hyvästit koko elokuvalle. Cohenin tilalle löydettiin sittemmin Ben Whishaw ja ohjaajan penkille kameran toiselle puolelle siirtynyt Dexter Fletcher, ja kaikki näytti jatkuvan sujuvasti eteenpäin. Vaan eipä sittenkään.

Nyt myös Fletcher on jättänyt Mercury-elokuvan samasta syystä; näkemyserot bändin kanssa ovat liian suuret. Ilmeisesti yhtyeelle tietyn kuvan varjeleminen on niin tärkeää, ettei sijaa rosoisuudelle olekaan.

Tuotantoyhtiölle tuleekin nyt kiire löytää uusi ohjaaja, mikäli he haluavat pitää kiinni tuotantoaikataulusta. Kuvausten on tarkoitus alkaa kesällä, ja Ben Whishaw on käytettävissä vain tietyn ajan ennen kuin hän palaa Q:n rooliin seuraavassa Bond-seikkailussa.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät jutut