Game of Thrones -ohjaaja kertoo sarjan tekijöiden vahtineen hänen tekemisiään – halusi tappaa lopuksi kaikki hahmot

Olisipa ohjaajan visio toteutunut!

Game of Thronesin ohjaaja Miguel Sapochnick ohjasi sarjan viimeisen kauden kolmannen ja viidennen jakson. Nyt Sapochnick paljastaa olleensa todella suuttunut sarjan tekijöille David Benioffille ja D. B. Weissille kauden takia. Hän joutui suorastaan tappelemaan sarjan tapahtumista ja visuaalisesta ilmeestä kaksikon kanssa.

Ihan alussa alussa Sapochnick teki kaksi kohtausta, joista joutui kärhämään Weissin ja Benioffin kanssa. Cersein ja Tommenin kohtaus, jonka hän kuvasi kaltereiden välistä, joka kuvasti Tommenin vankeutta valtakuntaan sekä Maester Aemonin kuolinkohtaus, joka kuvasti hahmon syntymää hautarovion avulla.

– [Benioff ja Weiss] sanoivat kohtausten olevan itsekeskeisiä, joten he vihasivat niitä. He käskyttivät minua ensimmäiset kolme kuukautta. Hardhome-osan kuvaaminen oli todella vaikeaa, koska he olivat koko ajan suuttuneita jostain.

Lopulta kaksikko alkoi luottamaan Sapochnickiin, ja hänestä tuli miesten luotto-ohjaaja.

Sapochnick väitteli myös kaksikon kanssa hahmojen kohtalosta.

– Halusin tappaa kaikki hahmot. Halusin tappaa Jorahin heti ratsastuskohtauksen alussa. Halusin olla armoton, jotta ensimmäiset kymmenen minuuttia kertoisivat katsojille, että mikään ei ole varmaa; kuka vain voi kuolla. David ja Dan eivät halunneet tehdä sitä. Väittelimme asiasta pitkään. Lopulta se meni siihen, että nostin vain käteni ilmaan ja luovutin.

Harmi! Nimittäin iso osa faneista halusi brutaalin ja verisen lopun. Nyt sitä ei tapahtunut.

Lähde: Indiewire

Aiheeseen liittyvät jutut