Jopa Cerseitä näytellyt Lena Headey on tuskastunut Game of Thronesin finaaliin: ”Olin syvästi pettynyt”

Moni GoT-näyuttelijä on ilmaissut tyytymättömyytensä sarjan loppuun.

16.6.2019 16:02

Cersei Lannisteria Game of Thronesissa näytellyt Lena Headey on kiireinen nainen. Hän on tehnyt lyhytelokuvaansa ja työskennellyt pakolaisten parissa. Onpa hän ottanut myös uuden tatuoinnin.

Game of Thronesin kahdeksas kausi ei ihan hirveän positiivisia arvioita kerännyt. Vaikka kausi oli monen mielestä surkea, näytteli ainakin Headey kunnialla loppuun asti. Cerseistä kasvoi yksi sarjan kantavista voimista.

Mitä mieltä Headey oli Cersein melko antiklmkaattisesta kohtalosta?

– Sanonpahan vain, että halusin hänelle paremman kuoleman.

Cersei kuoli velirakastajansa Jaimen (Nikolaj Coster-Waldau) syleilyssä tiilisateeseen, kun Kuninkaanportti heidän päällään tuhoutui Daenerysin hulluuden takia.

– Tietenkin sitä unelmoi tietynlaisesta kuolemasta. Mutta tässä sarjassa hahmo saattoi lähteä miten tahansa. Olin syvästi pettynyt. En kuitenkaan usko, että he olisivat pystyneet miellyttämään kaikkia.

Headey on edelleenkin Thronesin näyttelijöiden kanssa samassa WhatsApp-ryhmässä, joten ihmiset pitävät edelleenkin yhteyttä, vaikka sarjan kuvaukset loppuivat jo monta kuukautta sitten.

Näyttelijätär on myös ottamassa uutta tatuointia. Headey ottaa kuuden kuukauden välein uuden kuvan, koska se ”resetoi hänet”. Tällä hetkellä hänelle on jo 13 tatuointia: löytyy kukkia, perhosia, lintuja, tähtiä, sydämiä ja Ganesha jumalan norsunpää.

Lue pitkä haastattelu The Guardianista.

Lisää luettavaa