Game of Thronesin esiosaa varten palkattiin ohjaaja ja uusia näyttelijöitä

Game of Thrones loppuu, joten seuraavaksi palataan kaiken alkuun. Sinne mistä koko tarina sai alkunsa tuhansia vuosia aikaisemmin.

8.1.2019 20:34

Niin ikävää kuin se onkin, päättyy Game of Thrones tänä vuonna. HBO kuitenkin kehittelee jo sarjaa, tai oikeastaan sarjoja, jatkamaan Game of Thronesin perintöä.

Ensimmäisenä nähdään esiosasarja, jonka ovat kirjoittaneet Jane Goldman ja George R. R. Martin. Pilottiosan ohjaajaksi on pestattu The Defendersin ja Jessica Jonesin naisohjaaja S.J. Clarkson.

Aikaisemmin on jo paljastettu, että Naomi Watts ja Josh Whitehouse tulevat näyttelemään sarjassa. Heidän rinnalleen on nyt pestattu kahdeksan uutta näyttelijää.

Naomie Ackie (Yardie, Lady MacBeth), Denise Gough (People, Places and Things), Jamie Campbell Bower (The Mortal Instruments: City of Bones, The Twilight -saaga), Shelia Atim (Girl From the North Country), Ivanno Jeremiah (Doctor Who, Humans), Georgie Henley (The Chronicles of Narnia), Alex Sharp (How to Talk to Girls at Parties) sekä Tony Regbo (Reign, The Last Kingdom) ovat sarjan tulevia vakiokasvoja.

HBO haluaa luoda uusia tähtiä, eikä käyttää jo tunnettuja nimiä. Siis aivan kuten Game of Thronesissakin aikoinaan.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa