Game of Thronesin finaalista lisätietoja – oikean elämän bestikset yhdistävät voimansa myös sarjassa

Tämä kuulostaa oikein hyvältä!

Maisie Williams on ollut yllättävän puhelias Game of Thronesin viimeisen kauden suhteen. Williams näyttelee sarjassa fanisuosikkia Arya Starkia.

– Luvassa on paljon kuolemaa, Williams paljastaa heti aluksi Entertainment Weeklyn haastattelussa.

Kahdeksas kausi käynnistyy, kun Daenerys (Emilia Clarke) ja Jon Snow (Kit Harington) ovat saapuneet Winterfelliin, jossa Sansa (Sophie Turner) ja Arya valmistautuvat taisteluun Night Kingia vastaan.

– Luettuani käsiksen palasin ensimmäiselle kaudelle, koska tulevalla kaudella on niin paljon muistoja siitä, 21-vuotias Williams kertoo.

– Moni kohtaus muistuttaa menneestä. Katsoin kauden ymmärtääkseni Aryan hahmokehityksen paremmin. Halusin myös Aryan palaavan normaaliuden pariin. Hän on kulkenut täyden ympyrän. Tällä kaudella hänellä on kaksoispersoona. Arya palaa perheensä pariin, mutta samalla hänellä on vala täytettävänään: hän haluaa tappaa Cersein.

– Sarjassa ei ole vielä nähty montaa hahmoa, joka ei yrittäisi manipuloida Sansaa. Viime kausi oli rankka Sansalle, koska Jon ajatteli vain peniksellään, ja sen takia hän vaikutti niin katkeralta. Tällä kaudella Arya yhdistää voimansa Sansan kanssa, ja aina välillä he kyseenalaistavat Jonin päätökset.

Aiheeseen liittyvät jutut