Sean Bean paljastaa millainen Game of Thronesin alkuperäinen ”kivulias ja nöyryyttävä” pilotti oli – Ei koskaan esitetty katsojille

Olisi kiinnostavaa nähdä.

Näyttelijä Sean Bean paljastaa millainen Game of Thronesin alkuperäinen pilottijakso oli. Kun sarjantekijöiden läheiset ystävät olivat nähneet jakson testinäytöksessä, kaikki aloitettiin alusta. Tv-sarjan toinen luoja David Weiss on kommentoinut, että testinäytös oli kivulias ja nöyryyttävä kokemus. Sarja ei silloin tuntunut toimivan kenellekään katsojalle edes perustasolla.

Bean kertoo, että julkaisemattomassa pilotissa oli kohtauksia joista hän nautti. ”Muistan kohtauksen vanhassa puussa Branin kanssa, kun hänen vanhempansa puhuvat hänelle elämästä. Hän oli hyvin nuori silloin, kun Isaac [Hempstead Wright] näytteli hahmoa. Siinä oli muutama mukava kohtaus Maisie Williamsin Aryan kanssa. Nautin aika paljon noista kohtauksista, koska meneillään oli niin paljon kamalaa selkäänpuukotusta ja nuo kohtaukset nousivat esiin kun ne olivat hyvin luonnollisia ja ihmiset pystyivät samaistumaan niihin: isä ja hänen lapsensa.”

Tosin myös osa näyttelijöistä vaihdettiin. Yhtenä esimerkkinä Catelyn Starkin hahmo, jota alunperin näytteli BBC:n menestyksekkäässä Ylpeys ja ennakkoluulossa Elizabeth Bennettiä näytellyt Jennifer Ehle.

”Muistan myös juhlat, jotka olivat melko kiinnostavat. Kuvasimme Skotlannissa ja siellä oli kuningas Robertin juhlat. Kaikki perheet olivat yhdessä, siinä oli todellinen, kamalan jännittynyt tunnelma, joka ilmaisee kaikkea sitä mitä tapahtui myöhemmin”, Bean paljastaa.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut