Game of Thrones -tähti paljasti, että kieltäytyminen seksistä Harvey Weinsteinin kanssa saattoi vahingoittaa hänen uraansa jopa vuosikymmeneksi

Kamalaa.

27.2.2019 22:00
Game of Thrones -tähti Lena Headey paljasti haastattelussa, että kieltäytyminen seksistä Harvey Weinsteinin kanssa saattoi vahingoittaa hänen uraansa jopa vuosikymmeneksi. Uutisesta kertoi The Crazy Watchers.
Sunday Timesille antamassaan haastattelussa näyttelijä toteaa: ”Sen jälkeen kun hänet todettiin limanuljaskaksi, suuremmassa skaalassa kuin itse tiesinkään, aloin miettiä ”v*ttu, ehkä se etten pannut häntä vaikutti työelämääni vuosikymmenen ajan!”.

Headey teki Weinsteinin Miramax -yhtiölle kaksi elokuvaa ennen kokemaansa ahdisteluja, eikä sen jälkeen enää ”mitään”. Vuonna 2005 hän tapasi Weinsteinin ensimmäisen kerran Venetsian elokuvajuhlilla, jossa Headeyn tähdittämä Grimmin veljekset -elokuva näytettiin. Elokuvan levittäjä oli Miramax.

Weinstein oli pyytänyt hänet kävelylle, jonka jälkeen hän oli pysähtynyt ja tehnyt vihjailevan kommentin, jolle Headey oli vain naurahtanut ja sanonut että se olisi kuin isäni suutelemista. Vuosia myöhemmin Weinstein oli ehdotellut uudestaan, jolloin Headeyn mukaan tuottajasta oli tullut ”hiljainen” ja ”raivokas”, kun näyttelijä oli kieltäytynyt.

Kuva sarjasta Game of Thrones

Lisää luettavaa