Game of Thronesin The Hound kommentoi päätösjakson tuijotuskilpailua – selkeä mielipide voittajasta

Nauttii mahdollisen kohtaamisen jännityksestä.

29.8.2017 21:36

Game of Thronesin tämän kauden viimeisestä jaksosta saatiin monenlaista esimakua. Yksi tällainen makustelu oli Vuoren eli Gregor Cleganen tuijotuskilpailu pikkuveljensä Sandor ”The Hound” Cleganen kanssa.

Fanit ovat arvelleet, että veljesten välillä nähdään vielä ennen sarjan loppua kaksintaistelu. Kauden viimeisen jakson perusteella niin tulee hyvin todennäköisesti käymäänkin.

Sandorin näyttelijä Rory McCann kertoi käyneensä kohtausta edellisenä iltana Hafþór Júlíus Björnssonin (Gregor) kanssa ”hienolla illallisella”, jolla ei annoskoot päätä huimaa. Mutta kun kokki kuuli Björnssonin olevan tulossa, hän sai McCannin mukaan ”puoli kylää” lautaselleen.

– Hän nieli kaiken varsin onnellisena. Se oli melkein huolestuttavaa. Kaveri on kertakaikkiaan massiivinen. Hänet ruokitaan 1,5 tunnin välein, tai hän tulee hulluksi, McCann hauskuutti.

McCann sanoi nauttivansa mahdollisen tulevan taistelun jännityksestä ja vakuutti olevansa valmis.

– Jos se tapahtuu, fantastista. Olen aloittanut jo harjoittelun.

McCann vitsaili harjoitteluun kuuluvan nyrkkeilysäkin nostaminen metriä tavallista korkeammalle ja sen pieksäminen todella isolla kepillä. Siitä, kumpi mahdollisen taistelun voittaisi, hänellä oli selkeä mielipide: ”The Hound voittaa.”

Lähde: The Huffongton Post

Lisää luettavaa