George Lucas ei usko fanien ymmärtävän mistä Star Warsissa on kyse

Aiemmin tällä viikolla George Lucas kertoi Vanity Fairille jättäneensä Star Warsit, koska sai niin paljon kritiikkiä, eikä päässyt olemaan kokeellinen elokuvien kanssa.

Nyt Lucas on CBS This Morning -ohjelman haastattelussa myöntänyt, ettei Disney halunnut käyttää hänen jatko-osiin suunnittelemiaan tarinoita, joten ohjaaja päätti luovuttaa sarjan suhteen.

”Lopulta kyse oli siitä, että he lukivat tarinat ja sanoivat, että haluavat tehdä jotain faneille. Ihmiset eivät ymmärrä, että kyseessä on saippuaooppera, joka kertoo perheongelmista – ei siinä ole kyse avaruusaluksista”, Lucas sanoo.

”Joten he päättivät olla käyttämättä niitä tarinoita ja päättivät tehdä oman juttunsa, joten minä päätin, että ’hyvä on, minä menen tähän suuntaan ja annan teidän mennä omaanne.'”

Lucasin parisuhde Star Warsin kanssa on ohjaajan omien sanojen mukaan päättynyt. Seikkailuklassikon luoja sanookin vitsaillen, ettei seurustelusääntöjen mukaisesti aio soitella perään tai ajaa exänsä pihalle katsomaan, miten tällä menee.

”Ei, se on mennyttä, historiaa, minä jatkaan eteenpäin”, Lucas viimeistelee.

We feel you, man.

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut