Get Out -kauhuhitin ohjaaja-käsikirjoittaja Jordan Peelen tuleva projekti sukeltaa suoraan psykologisen ja kosmisen kauhun ytimeen – HBO tuottaa sarjan, jonka innoittajana toimii kauhukirjallisuuden todellinen suurnimi

Jordan Peelen käsikirjoittama ja ohjaama yhteiskuntakriittinen kauhusatiiri Get Out on 2000-luvun suurimpia hittejä. Eikä suotta. Elokuva on suorastaan nerokas.

Seuraavaksi Peele tuottaa mielenkiintoisen sarjan HBO:lle. Sarjan nimi on Lovecraft Country ja se jatkaa samanlaisilla teemoilla kuin mitä Get Outissa käsiteltiin.

Saman nimiseen Matt Ruffin kirjoittamaan kirjaan pohjautuva sarja kertoo 25-vuotiaasta Atticus Blackista, joka lähtee roadtripille kaverinsa Letitian sekä Uncle Georgen kanssa etsiäkseen isänsä 50-luvun Jim Crow -lakien hallitsemassa USA:ssa. Matkalla kolmikko joutuu selviytymään rasistisen USA:n kauhuista sekä pahuuden olioista, jotka ovat kuin suoraan napattu kauhuikoni H.P. Lovecraftin kirjoista.

Underground-sarjan luoja Misha Green käsikirjoittaa sarjan ja tuottaa sen Peelen kanssa. J.J. Abrams ja Ben Stephenson hääräävät sen tuottajina.

Kuva: Get Out

Lähde: Variety

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut