Guardians of the Galaxy -ohjaaja James Gunn paljastaa, miksei halua työskennellä tiettyjen a-listan näyttelijöiden kanssa

Ymmärrettävä periaate.

29.8.2022 13:01

James Gunn on työskennellyt isojen nimien kanssa sekä Marvelin että DC:n puolella. Muutama näyttelijä on lähes jokaisessa miekkosen elokuvassa: veli Sean, Michael Rooker ja Nathan Fillion.

Gunn on nyt paljastanut pitävänsä listaa niistä ihmisistä, joiden kanssa ei halua työskennellä – ja se lista on pitkä.

– Mikäli kyseessä on heidän huono luonteensa, palkkaan uuden tyypin tilalle. Elämä on liian lyhyt paskapäiden kanssa työskentelemiseen. Sama homma, jos he ovat jatkuvasti pahasti myöhässä tai eivät ole valmistautuneita kuvauksiin. Vihaan sitä. Minulla on pitkä lista näyttelijöitä, niin a-listalaisia kuin muitakin, joiden kanssa en tee töitä, Gunn kertoo twiitissään.

Gunn tiedustelee myös itselleen tuntemattomien näyttelijöiden taustoista etukäteen. Hän kyselee ohjaajilta ja muilta näyttelijöiltä minkälaisia henkilöitä he ovat.

– Mikäli he ovat typeryksiä, eivätkä pelkästään murjottajia tai sulkeutuneita, vaan oikeita mulkeroita, tai jollain tapaa edesvastuuttomia, en todellakaan palkkaa heitä. Tiedän etten tule palkkaamaan koskaan näitä tiettyjä tyyppejä, Gunn kertoo.

Guardians of the Galaxy Vol 3:n ensi-ilta on toukokuussa 2023. Guardians of the Galaxy Holiday Special nähdään taas Disney Plussassa joulun aikaan.

Lähde: Comicbook

Lisää luettavaa