Haasteellinen leffatähti vieraili talk show’ssa unilääkepöllyissä – tupakoi läpi ohjelman!

Oman tiensä kulkijana tunnetuksi tullut kaksinkertainen Oscar-voittaja Sean Penn hämmästytti olemuksellaan keskusteluohjelmassa.

28.3.2018 12:11

Näyttelijä ja aktivisti Sean Penn vieraili tällä viikolla amerikkalaisessa myöhäisillan keskusteluohjelmassa The Late Show with Stephen Colbert, eikä hän käyttäytynyt ihan samalla tavalla kuin useimmat vieraat.

Heti haastattelunsa aluksi hän totesi olevansa vielä hiukan yölennon jälkeen otetun unilääkkeen vaikutuksen alaisena. Isäntä Stephen Colbert varmisti kuulleensa oikein ja jatkoi kysymällä, miten unilääkepöllyinen Penn eroaa tavallisesti haastateltavasta Pennistä, joka ei hänkään ole siitä ihan normaaleimmasta päästä.

Yleisöä nauratti Pennin kaivaessa esille tupakka-askinsa ja sytyttäessään tupakan, ja Colbert vitsaillen kysyi vieraaltaan, että olisiko mahdollista, että tällä olisi enemmän energiaa haastattelussa kuin hänen tulevan perjantain vieraallaan, Yhdysvaltain entisellä perisdentillä Jimmy Carterillä, joka on 93-vuotias.

Penn oli ohjelmassa mainostamassa debyyttiromaaniaan Bob Honey Who Just Do Stuff. Dystopinen romaani kertoo amerikkalaisesta miehestä, joka myy saostuskaivoja, järjestää diktaattoreille näyttäviä ilotulituksia, sekä toimii palkkamurhaajana USA:n tiedustelun salaiselle jaostolle, joka tähtää taloutta rasittavien yksilöiden poistamiseen. Hyvin omalaatuiselta vaikuttava kirja intoutti Pennin puhumaan haastattelussa intohimoisesti maan nykyisestä tilanteesta kouluammuskelujen näkökulmasta.

Katso haastatteluvideot yltä!

 

Lisää luettavaa