”Halusin lopettaa näyttelemisen” – muutaman vuoden takainen Ben Affleck -leffa oli liikaa naistähdelle

Joskus sen väärän jutun tekeminen auttaa löytämään oikean suunnan uralle.

12.4.2017 18:30

Muun muassa Quantum of Solace, Prince of Persia: Sands of Time ja Hansel & Gretel: Witch Hunters -elokuvissa näytellyt Gemma Arterton on paljastanut saaneensa uransa suhteen suuren oivalluksen muutama vuosi sitten.

Käänne tapahtui Brad Furmanin ohjaaman Runner Runner -elokuvan tuotannon aikana. Rikostrillerin pääosissa nähdään Artertonin lisäksi Ben Affleck ja Justin Timberlake, mutta tunnetut nimetkään eivät pitäneet näyttelijättären intoa yllä.

”Halusin lopettaa näyttelemisen. Koko juttu ei vain ollut minua varten. Se ei ollut sellaista elokuvaa, jota haluan tehdä tai katsoa”, Arterton selittää.

”Minulle tuli hetki, jolloin ajattelin, että okei, tulin tähän hommaan Michael Haneken ja Lars von Trierin ansiosta, ja nyt teen toimintaelokuvia. Ei niin, etten enää koskaan haluaisi tehdä toimintaelokuvaa, mutta älysin, ettei se ollut minua varten, joten päätin tehdä enemmän teatteria ja yhteistyötä useiden ihmisten kanssa.”

Arterton on Runner Runnerin jälkeen kiinnittänyt itsensä muun muassa Lone Scherfigin ohjaamaan Their Finest -elokuvaan, kehuttuun zombie-tarinaan The Girl With All The Gifts ja BBC:n tulevaan Ruohometsän kansa -adaptaatioon.

Lähde: EW, IMDb

 

Lisää luettavaa