Hän paljastaa hankkineensa seksiseuraa kaapissa olleille Hollywood-tähdille Cary Grantista Katharine Hepburniin – Hepburnille väitetysti jopa 150 naista

Paljastuksia.

31.8.2018 22:38

Elämäkertakirjailija William Mann paljasti kirjassaan Kate: The Woman Who Was Hepburn, että näyttelijä Spencer Tracy oli homoseksuaali, mutta visusti kaapissa pysynyt koko elämänsä ajan. Hänen lähteensä oli mies, joka kertoi harrastaneensa seksiä Tracyn kanssa lukuisia kertoja ohjaaja George Cukorin mökillä.

Julkinen tarina kertoi, että Tracy olisi jakanut mökin rakastajansa Katharine Hepburnin kanssa. Todellisuudessa Tracy oli mökillä miehen kanssa, jonka lähes koko Hollywood tunsi – Scotty Bowersin. Mann kyseenalaisti Bowersin sanat, mutta Cukorin vanha ja pitkäaikainen sihteeri vahvisti tiedon, kertoen että Bowersiin voi luottaa.

Vuonna 2012 Bowers kirjoitti elämäkertansa Full Service: My Adventures in Hollywood and the Secret Sex Lives of the Stars, jossa hän kertoo hankkineensa seksiseuraa useille Hollywoodin kulta-ajan tähdille, jotka ovat syvällä kaapissa. Asiakkaisiin kuului Tracyn ja Hepburnin lisäksi Cary Grant, Tyrone Power, Rock Hudson, Charles Laughton, Raymond Burr, Vincent Price, Cole Porter ja Vivien Leigh.

Tunnettu poliitikko ja kirjailija, avoimesti homoseksuaalisuudestaan puhunut Gore Vidal kertoi eläessään ystävälleen, dokumentaristi Matt Tyrnauerille, että hänen kannattaisi ostaa Bowersin kirjan oikeudet, koska jokainen joka tietää, tietää että jokainen sana kirjassa on totta.

Siksipä nyt on tehty dokumentti Scotty and the Secret History of Hollywood, jossa nyt 95-vuotias Scotty kertoo elämästään. Hän paljastaa myös muiden elämistä osansa. Keskusteltaessa Hepburnista ja Tracysta: ”He olivat juuri ja juuri ystäviä”, hän kertoo ja toteaa etteivät he koskaan olleet sängyssä yhdessä.

Scottyn kerrotaan hankkineen Hepburnille jopa 150 seksikumppania melkein 50 vuoden aikavälillä. Hepburnin lesbous ei sinänsä ole uusi väite, myös edesmennyt juorukolumnisti Liz Smith vahvistaa väitteen kameralle dokumentissa, jossa kuullaan myös Stephen Fryta. Uutisesta kertoi Vanity Fair.

Kuva elokuvasta Arvaa kuka tulee päivälliselle

Lisää luettavaa