Han Solon omassa elokuvassa saatetaan nähdä teini-ikäinen sankari – kuinka käy Fantastic Four -ohjaajan Star Warsille?

Disneyn Kathleen Kennedy on EW:n haastattelussa puhunut vähän, mitä voimme odottaa tulevalta Han Solo -elokuvalta ja mitä tapahtuu sille Star Wars -elokuvalle, jonka Fantastic Four -sotkun jälkeen keikkansa menettäneen Josh Trankin tuli ohjata.

Phil Lord ja Chris Miller palkattiin jokin aika sitten ohjaamaan nuoren Han Solon oma seikkailuelokuva, joka otti sen toisen Star Wars -spinoffin (mahdollinen Boba Fett -elokuva) paikan. Mutta tarvitseeko Han Solo oman kasvutarinansa?

”Elokuvalle on oltava tarkoitus olla olemassa. Ja tietenkin yksi asia, jonka Star Wars on aina tehnyt hyvin, on se, ettei se ole käyttänyt valtavasti aikaa taustojen selittämiseen. Mekään emme halua tehdä sitä. Emme halua käyttää aikaa vastataksemme kysymyksiin, joihin suoraan sanottuna kukaan ei halua vastauksia”, Kennedy sanoo.

Nuorena Han Solona tuskin nähdään monien suosikkia Chris Prattiä, sillä Kennedy sanoo Solon olevan varsin nuori kundi. Mutta ei hätää, kyseessä ei ole myöskään mikään Jake Lloyd -tapaus.

”Hän on ehdottomasti teini-iän lopulla tai juuri parinkympin paremmalla puolella. Emme esittele katsojille 10-vuotiasta Han Soloa. Luulen, että avain on siinä, että kerromme tapahtuman tai tapahtumia, jotka antavat ajatuksen siitä, miksi Han Solo on se hahmo, jollaisena me hänet tunnemme ja jollaisena häntä rakastamme.”

Mites se toinen Star Wars -spinoff?

”Se on edelleen tarina, jonka ehdottomasti haluamme kertoa… Elokuvan ympärille ja tarinan kertomiseen liittyy paljon innovatiivista teknologiaa, joten monestakin syystä olemme tyytyväisiä lykätessämme sitä. Mutta kehitämme sitä edelleen”, Kennedy paljastaa.

(Episodi/ML)

 

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut