Harry Potter -tähti oli vähällä lopettaa kesken

14.11.2010 13:42

Harry Potter -elokuvien tähti Emma Watson on Daily Mailin haastattelussa puhunut pitkän filmisaagan haasteista. Näyttelijätär paljastaa liki lopettaneensa 16-vuotiaana.

20 miljoonan punnan tienesteistään huolimatta Watson harkitsi neljä vuotta sitten jatkosopimuksen hylkäämistä. Näyttelijätär kertoo olleensa ”hirveiden” kuvausaikataulujen vanki.

Brownin yliopistossa opiskeleva Watson, 20, kiinnitettiin ensimmäiseen Harry Potter -elokuvaan vain yhdeksän vuoden ikäisenä. Feeniksin killan aikaan, vuonna 2006, hänellä olisi ollut mahdollisuus jättää sarja taakseen. Sama tilanne oli tuolloin myös Daniel Radcliffella ja Rupert Grintillä, jotka eivät kuitenkaan ole ilmaisseet tyytymättömyyttään.

Watson on kertonut, että oli epävarma siitä, haluaisiko hän jatkaa vanhanaikaisen koulutytön hyvin tarkkaan kontrolloidussa roolissa. Jatkopäätös oli näyttelijättären mukaan ”tuskallinen”.

Pohjakosketuksen Watson koki viimeisimmän, pian ensi-iltaan saapuvan Harry Potter ja kuoleman varjelukset, osa 1 -elokuvan kohdalla. Kuvauksissa Watson joutui kestämään kuukausikaupalla kylmää ja märkää.

Koko haastattelu: Daily Mail
Kuva: Harry Potter ja puoliverinen prinssi

Lisää luettavaa