HBO Max kilpailee myös hinnalla – Suoratoistopalvelu laskee kuukausimaksua uusille tilaajille

Kilpailu kiristyy HBO Maxin saapuessa suoratoistomarkkinoille.

6.10.2021 10:03

HBO Max -suoratoistopalvelu esiteltiin tiistaina virtuaalisessa lanseeraustilaisuudessa.

HBO Maxilta tulee löytymään elokuvia, lastenohjelmia sekä Warner Brosin, HBO:n, DC:n ja Cartoon Networkin sarjoja ja Max Original -alkuperäissarjoja.

HBO Max tulee Euroopan lanseerauksen ensimmäisessä vaiheessa asiakkaiden saataville 27 eri markkina-alueella. Palvelu tulee ensin saataville Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa sekä Espanjassa ja Andorrassa 26. lokakuuta 2021, minkä jälkeen se saapuu Keski- ja Itä-Eurooppaan ja Portugaliin vuonna 2022.

HBO Max saapuu myös seitsemään muuhun maahan ensi vuoden aikana: Alankomaihin, Turkkiin, Kreikkaan, Islantiin, Viroon, Latviaan ja Liettuaan.

HBO Max tiedottaa, että uudella vuositilauksella saa 12 katselukuukautta kahdeksan hinnalla. Vuositilauksella saa yli 30 prosenttia säästöä, ja sen tilaamalla kuukausimaksu laskee noin 5,99 euroon Suomessa. Lisäksi kuukausitilauksen hintaa lasketaan Pohjoismaissa. Myös avaustarjouksia on odotettavissa uusille asiakkaille vielä ennen palvelun lanseerausta 26. lokakuuta.

Yhdysvalloissa tuotettujen sisältöjen lisäksi HBO Max tulee tarjoamaan viihdettä eurooppalaisilta tekijöiltä. HBO Max korvaa nykyisen HBO Nordic -suoratoistopalvelun Suomessa.

HBO Maxin kuukausi- ja vuositilausten hinnoittelu Suomessa:

Nykyinen HBO-kuukausitilaus: 10,95 €
Uusi HBO Max-kuukausitilaus: 8,99 €
Uusi HBO Max -vuositilaus: 69,99 €

Lisää luettavaa