HBO paljasti Game of Thronesin 7. kauden ensimmäiset jaksot juonikuvauksineen

Ei muuta kuin spekuloimaan, mitä nämä pientäkin pienemmät murut voivat sisältää.

8.7.2017 19:46

Game of Thrones -fanien pitkä odotus alkaa tulla tiensä päähän, kun sarjan paluuseen on enää hitusen yli viikko. HBO on onnistunut pitämään kauden juonikuviot täysin salassa, mutta kanava on nyt julkaissut tiedonmurusia kolmesta ensimmäisestä jaksosta.

Seitsemännen kauden ensimmäinen jakso on nimeltään Dragonstone. Jakson juonikuvaus on seuraavanlainen: Jon (Kit Harington) järjestää Pohjoisen puolustuksen, Cersei (Lena Headey) haluaa tasata mahdollisuudet ja Daenerys (Emilia Clarke) palaa kotiin. Jakson ovat kirjoittaneet David Benioff sekä D.B. Weiss ja ohjannut Jeremy Podeswa.

Toinen jakso on nimeltään Stormborn, jossa Daenerys saa odottamattoman vieraan, Jon kohtaa kapinan ja Tyrion (Peter Dinklage) suunnittelee Westerosin valloitusta. Jakson on kirjoittanut Bryan Cogman ja ohjannut Mark Mylod.

Kolmas jakso on nimeltään The Queen’s Justice, jossa Daenerys kutsuu joukkonsa koolle, Cersei palauttaa lahjan ja Jaime (Nikolaj Coster-Waldau) oppii virheistään. Jakso on David Benioffin sekä D.B. Weissin käsialaa, ohjauksesta vastaa Mark Mylod.

Game of Thrones jatkuu HBO:lla 16.7.2017. Suomessa sarja nähdään seuraavana päivänä, ja sitä esittävät HBO Nordic ja C More.

Lähde: The Playlist

 

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia