HBO-pomo paljastaa: Game of Thronesista ei tekeillä useita jatkosarjoja

Tärkeintä on saada alkuperäinen sarja kunnialla loppuun ja katsoa sitten, mihin paukut riittävät.

Jo tovin on ollut tiedossa, että HBO on pistänyt useita käsikirjoittajia kehittelemään erilaisia ideoita, joilla Game of Thrones -maailmaa saadaan jatkettua television puolella.

Kanava on palkannut Max Borensteinin (Godzilla, Kong: Skull Island), Jane Goldmanin (Kick-Ass, Kingsman: The Secret Service), Brian Helgelandin (L.A. Confidential, Legend) ja Carly Wrayn (The Leftovers, Westworld) ideoimaan uusia esiosa- ja spinoff-sarjoja, jotka ammentava George R.R. Martinin luomasta fantasiamaailmasta.

HBO:n ohjelmistosta vastaava Casey Bloys on EW:n haastattelussa paljastanut, ettei uusia sarjoja välttämättä tehdä useita, vaan tarkoitus on tämän kovan kehittelyn avulla löytää edes yksi helmi, joka seisoo omilla jaloillaan.

”Lehdistössä on puhuttu, että tekeillä on neljä spinoff-sarjaa, ja he olettavat, että jokainen niistä toteutuu ja ulos pusketaan uusi Game of Thrones -sarja muutaman kuukauden välein. Siitä ei ole kyse. Ideana ei ole tehdä neljää sarjaa. David Benioffin ja Dan Weissin asettama rima on niin korkealla, että toiveenani on saada yksi sarja, joka kestää vertailua”, Bloys kertoo.

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut