George R.R. Martin paljastaa: viideskin uusi Game of Thrones -sarja tekeillä – kirjailijalta lisätietoa projekteista

Monessa mukana oleva kirjailija sanoo, että luvassa on aivan uusia hahmoja, tarinoita ja jopa maailmoja.

Pitkän blogitekstin kirjoittanut George R.R.Martin on antanut lisätietoa tulevista Game of Thrones -spinoff-sarjoista, jotka eivät kirjailijan mukaan itse asiassa ole spinoffeja lainkaan.

Martinin mukaan tulevissa sarjoissa ei tulla näkemään yhtään Game of Thrones -sarjasta tuttua hahmoa. Kaikki kehitteillä olevat tarinat sijoittuvat aikaan ennen hittisarjan tapahtumia, jonka lisäksi tarinat saattavat tapahtua Westerosin ”toissijaisessa universumissa”.

Eivätkä kaikki sarjat edes sijoitu Westerosiin, vaan laajentavat kirjojen maailmaa entisten rajojen yli. Niinpä kirjailija ei haluakan käyttää sanoja ”spinoff” tai ”esiosa” uusista sarjoista puhuttaessa – Martinille ne ovat pikemminkin Game of Thronesin ”manttelinperijöitä”.

Neljän aiemmin paljastetun sarjan lisäksi kehitteillä on myös viides sarja, joka on saanut vastaavakseen viidennen käsikirjoittajan, jonka nimeä Martin ei vielä suostu paljastamaan. Kirjailija sanoo olevansa jossain kapasiteetissa mukana jokaisessa nyt työn alla olevassa projektissa.

Game of Thrones jatkuu HBO:lla 16.7.2017.

Aiheeseen liittyvät jutut