HBO vahvisti: palkittu suosikkisarja saa neljännen kauden – mahdollisesti viideskin tulossa?

Mahtava uutinen kolmannen kauden startin jälkeen.

Nyt se on virallista: HBO:n suosikkisarja Succession palaa neljännellä kaudella. Uutisesta kertoi Variety.

Sarjan kolmas kausi on juuri alkanut. Kaksi ensimmäistä jaksoa on julkaistu HBO Maxilla. Sarja on saanut ylistäviä arvosteluja, mukaan lukien kolmannesta kaudesta ennakkoon. HBO ilmoitti aiemmin, että kolmannen kauden ensimmäistä jaksoa katsoi ennätykselliset 1,4 miljoonaa katsojaa, mikä on ollut paras ensi-iltapäivän katsojaluku HBO Maxin alkamisen jälkeen.

Successionin toinen kausi palkittiin seitsemällä Emmyllä, mukaan lukien parhaasta draamasarjasta, sekä Golden Globella parhaasta miespääosasta Brian Coxille.

Episodi uutisoi aiemmin, että Successionin on sanottu päättyvän viimeistään viidenteen kauteen. Sarjan käsikirjoittaja ja tuottaja Georgia Pritchett kertoi, että sarjan luoja Jesse Armstrong tulee todennäköisesti päättämään sarjan jo neljänteen kauteen. ”Uskon, että enimmillään viisi kautta, mutta todennäköisesti neljä. Olemme kolmannen kauden kuvausten lopussa, joten tässä vaiheessa Jesse sanoo, että enää vain yksi.”

HBO ei kuitenkaan maininnut tiedotteessa, että neljäs kausi tulisi olemaan viimeinen. Se indikoi vahvasti sitä, että se ei tule olemaan viimeinen. Armstrong on sanonut, että hänellä on ajatus siitä mihin sarja loppuu, vaikka sitä voisikin periaatteessa jatkaa loputtomiin.

Aiheeseen liittyvät jutut