Hitman ei taida olla nimensä veroinen – räppärileffa kiinnosti amerikkalaisia enemmän

Sinister-kauhuelokuvan jatko-osa ei kiinnostanut amerikkalaisia leffakatsojia alkuperäisen tavoin.

Sinister 2 tuotti avausviikonloppunaan 10,6 miljoonaa dollaria ja sijoittui tilaston kolmanneksi. Kolme vuotta sitten valmistunut ykkösosa teki 18 miljoonan dollarin avauksen.

Kakkonen on saanut kehnot arvostelut eikä siinä ole mukana ykkösosassa nähtyä Ethan Hawkea. Sinister 2 tehtiin tosin vaatimattomalla vajaan 10 miljoonan dollarin budjetilla, joten elokuva tulee kuitenkin tuottamaan voittoa.

Toinen uusi ensi-ilta, Hitman-videopelin uusi filmatisointi on sen sijaan selvä floppi. Hitman: Agent 47 tuotti avausviikonloppunaan vain 8,2 miljoonaa dollaria ja oli listan neljäs. Elokuvan budjetti oli noin 35 miljoonaa, joten sen on tuotettava muualla maailmassa selvästi Yhdysvaltoja enemmän päästäkseen voitolle.

Pohjois-Amerikan katsotuimpana jatkoi räppielokuva Straight Outta Compton. Toisena viikonloppuna se tuotti 26,75 miljoonaa dollaria ja kasvatti kokonaistuottonsa 111,4 miljoonaan dollariin. Kakkosena listalla oli Mission: Impossible – Rogue Nation, joka tuotti viikonloppuna 11,7 miljoonaa. Rogue Nation on tuottanut Pohjois-Amerikassa tähän mennessä 157 miljoonaa dollaria.

Lähde: Forbes

(Episodi/JH)

Aiheeseen liittyvät elokuvat