Hollywood-legenda juhlisti 100 vuoden ikäänsä – poika jatkaa menestyksekästä uraa

3.10.2016 05:57

Muun muassa Spartacus– ja Kunnian polut -elokuvista tunnettu elävä legenda Kirk Douglas juhlisti lauantaina, muutamaa viikkoa etuajassa, 100 vuoden kypsää ikäänsä.

Hän juhli samaan aikaan 95-vuotiaan Motion Picture Television Fund -järjestön kanssa. Järjestö on perustettu huolehtimaan elokuva- ja televisiomaailman työntekijöistä, mikäli he tarvitsevat jostain syystä apua. Kirk Douglas Anne-vaimoineen on lahjoittanut järjestölle yhteensä 40 miljoonaa dollaria.

Juhlassa nähtiin muun muassa George Clooney, Hugh Jackman, Bryan Cranston, Chris Pine, Kevin Spacey, Helen Reddy, Jeremy Renner, Sheryl Lee Ralph ja monia muita. Vieraat saivat harvinaisen tilaisuuden kuulla juhlassa Kirk Douglasin äänessä.

– Kiitän poikaani Michaelia. Kuvittelin hänet aina tohtoriksi tai lakimieheksi, mutta annan hänelle anteeksi. Minusta hän on hyvä näyttelijä, Douglas sanoi.

Syntymäpäiväsankari heitti myös huumoria juhlan nuoremmista tähdistä, kuten Jennifer Lawrencesta ja Chris Pinesta, lohkaisten ettei hän tunne näitä ihmisiä.

Kirk Douglasin poika Michael Douglas, 72, jatkaa edelleen uraansa. Viimeksi hänet nähtiin Marvel-elokuva Ant-Manissa Hank Pymin roolissa.

Lähde: The Wrap

Lisää luettavaa