Hollywood-näyttelijä lähti taistelemaan ISIS-järjestöä vastaan – aikoo valloittaa terroristien pääkaupungin

Englantilainen näyttelijä on nähty muun muassa Pirates of the Caribbean: Kuolleen miehen kirstussa, Tom Cruise -elokuva Knight and Dayssa, Kova laki -sarjassa ja Marvelin S.H.I.E.L.D.-agentit -sarjassa.

Michael Enright, 52, oli vuonna 2015 sotimassa Syyriassa Isis-järjestöä vastaan, mutta palasi jossain vaiheessa takaisin. Hän sanoo hyväksyneensä Hollywood-uransa olevan ohi. Nyt hän haluaakin jälleen auttaa terroristien kukistamisessa Isiksen pääkaupungissa Rakkassa, Syyriassa ja on tiettävästi jo palannut takaisin.

– Jonkun täytyy tehdä jotain. Jonkun on pakko. Tälläkin hetkellä, kun keskustelemme, pieniä tyttöjä raiskataan. Meidän pitäisi nousta taistelemaan sitä vastaan, Enright sanoi Channel 4 -uutisille.

Enrightin mielenterveys kyseenalaistettiin hänen viime reissullaan. Oli myös väitteitä siitä, että hänet olisi potkaistu ulos taisteluryhmistä. Näyttelijä kiistää.

– Ensinnäkin, kukaan niistä sotilaista, joiden kanssa taistelin, ei sano tuollaista.

Enright myöntää, että neljä tai viisi sotilasta katsoivat häntä alaspäin, koska hänellä ei ollut sotilastaustaa, hän on näyttelijä ja he pitivät häntä vanhana. Häneltä kysyttiin myös, mitä hän odottaa tämänkertaiselta sotareissulta.

– Noh, heidän pääkaupunkinsa valtaamista. Missä on teidän maanne nyt? Missä on teidän kalifaattinne?

Enright uskoo, että Isis on piakkoin häviämässä. Sotimista heitä vastaan hän ei aio jatkaa loppuelämäänsä, ellei sitten heitä henkeään tällä kertaa, mutta näyttelijä tuntui olevan valmis siihenkin.

Näyttelijän viime reissusta voit lukea täältä: Hollywood-näyttelijä otti rynnäkkökiväärin olalle ja lähti sotimaan ISIS-järjestöä vastaan.

Kuva: S.H.I.E.L.D.-agentit

Lähde: The Telegraph

Aiheeseen liittyvät jutut