Hollywood-näyttelijätär ennustaa seuraavan kohun iskevän kohta – kyseessä ehkä vielä vakavampi asia kuin Harvey Weinstein -tapaus

Kestääkö Hollywood enää uutta myrskyä?

22.10.2017 11:03

Näyttelijä Evan Rachel Wood arvelee kohta ”patoluukkujen avautuvan” toisen vakavan asian suhteen. Hollywoodissa on muutamien viikkojen ajan vellonut kohu naisten seksuaalisesta ahdistelusta. Sen kohun aloittivat Harvey Weinsteinia seksuaalisesta ahdistelusta syyttävät naiset New York Postin paljastusjutun myötä.

Hollywoodissa on myös toinen pimeä puoli, josta on kuultu huhuja ja viitteitä aika ajoin. Wood siteerasi entistä lapsitähteä Corey Feldmania, jonka mukaan Hollywood on paikka, jossa on kenties eniten maailmassa epäsoveliasta kanssakäymistä aikuisten ja lasten välillä.

Wood arveleekin, että seuraavaksi Hollywoodia ravistelee liitoksistaan pedofiliakohu. Alkusoittoa saattaa olla Tyler Grasham -nimisen agentin erottaminen, joka työskenteli nuoriin erikoistuneessa agentuurissa. Häntä on syytetty useiden miesten taholta seksuaalisesta ahdistelusta, kun he olivat vielä alaikäisiä.

Hollywoodin pedofiliasta on puhunut jo kauan sitten muun muassa Feldman. Myös Elijah Wood on kommentoinut asiaa. Vihjailut eivät kuitenkaan ole saaneet aikaan isompaa vastakaikua.

Lähde: Twitchy

Lisää luettavaa