Hollywood-legenda lähenteli näyttelijätärtä – ”Kuvottavaa, että puhuit lehdistölle!”

Toinen tähti haukkui.

Blade Runner -elokuvastakin tunnettu Sean Young palasi torstaina radiohaastattelussa vuonna 1990 tapahtuneeseen väitettyyn lähentelytapaukseen. Young sanoi aikoinaan lehdistölle, että joutui Hollywood-legenda Warren Beattyn ahdistelemaksi Dick Tracy -elokuvan kuvauksissa.

Young paljasti nyt lisäksi, että Barbra Streisand haukkui hänet koe-esiintymisessä vuonna 1996, koska Young oli puhunut asiasta lehdistölle. ”Minusta oli kuvottavaa, että puhuit lehdistölle”, Young väitti Streisandin sanoneen.

Streisand sanoi myös olleensa Beattyn naisystävä, ja että ”minun leukani oli tipahtanut lattialle.” Sean ihmetteli puolestaan Streisandille, ”olinko minä ainut näyttelijätär, joka ei ole maannut Beattyn kanssa.”

Beatty itse on sanonut, että Youngin irtisanominen oli puhtaasti luova päätös. Youngin mukaan se johtui siitä, että Tracy torjui Beattyn lähentelyt.

Harvey Weinsteinilta ei vältytä tässäkään jutussa, sillä Young kertoi Weinsteinin näyttäneen hänelle penistään Love Crimes -elokuvan teon aikaan vuonna 1992.

Lähde: Daily Mail

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut