Näyttelijätär väitti Hollywood-pomojen kuvanneen häntä kuntosalilla – tuottajilla ”hätätilanne”

Tätä voisi jo kutsua kyttäämiseksi.

22.8.2017 17:35

31-vuotias näyttelijä Gemma Arterton paljasti oudon kokemuksensa, kun Hollywood-pomot lähettivät henkilökohtaisen valmentajan tähden luokse. Tähden haluttiin pudottavan painoa.

Asia ei kuitenkaan jäänyt pelkästään valmentajan lähettämiseen. Sen lisäksi pomot määräsivät, että tähteä pitää videoida, jotta hänen voidaan todeta kuntoilevan.

Arterton pakotettiin laihduttamaan elokuvarooleja varten. Tuottajat kielsivät näyttelijältä jopa kuivattujen aprikoosien syömisen roolien vuoksi.

Tähti kuvaili tilannetta tuottajien puolelta hätätilanteeksi, kun henkilökohtainen valmentaja lennätettiin hänen luokseen.

– He mittailivat minua ja soittelivat valmentajalle: ”Onko hän kuntosalilla? Jos hän ei ole, miksi hän ei ole kuntosalilla?” Arterton kuvaili.

– Yhtenä päivänä kuvauspaikalla oli tarjolla kuivattuja aprikooseja. Sitten tämä iso, lihava, hengenvaarallisen ylipainoinen tuottaja sanoi: ”Toivottavasti et aio syödä noita.”

Tähti sanoi, ettei enää suostuisi moiseen kohteluun pelkästään esteettisyyden vuoksi, vaan ainoastaan, jos rooli vaatisi sitä.

Lähde: Metro

 

Lisää luettavaa