Hollywood-tähdet Rachel McAdams ja Rachel Weisz lesboseksistään – aivan erilaista kuin miesten kanssa! Weisz sylkäisi suuhun liukuvoidetta

Aikamoisen kuuloinen kohtaus.

Rachel McAdams ja Rachel Weisz nähdään tulevassa Disobedience-elokuvassa hurjalta kuulostavassa seksikohtauksessa. Kohtaus on herättänyt jo ennakkoon paljon keskustelua.

McAdams esittää elokuvassa ortodoksijuutalaista, joka kokee uskontonsa painostavaksi. Seksikohtaus on tavallaan ensimmäinen vapauden hetki hahmolle.

– Hahmot tarvitsevat tämän hetken avautuakseen. Kohtauksessa oli energiaa, jota en ole kokenut urani aikana seksikohtauksissa (miesten kanssa). Siinä oli toverillisuutta. Me molemmat tunsimme olomme turvalliseksi ja vapaaksi, McAdams hehkutti.

McAdamsin mukaan kohtauksessa sai olla kaikkea sitä, mikä on rakastettavaa naisena olemisessa.

Ohjaaja teki kohtauksesta kuvakäsikirjoituksen, jotta naiset tietäisivät miltä kohtaus tulee näyttämään. Kohtauksessa nähdään muun muassa erikoinen tilanne, jossa Weisz sylkäisee McAdamsin suuhun.

– Olin innoissani siitä, että Sebastián (Lelio) oli tekemässä jotain uutta. Se on provokatiivista ja tuo yleisön lähelle jotain intiimiä, McAdams selitti hetkeä.

Sylky itsessään oli enimmäkseen liukuvoidetta. Mauksi he valitsivat kiinanluumun.

Elokuva saa ensi-iltansa 18. toukokuuta.

Lähde: Business Insider

Aiheeseen liittyvät jutut