Hollywood-tähti Emma Watsonia houkuteltiin mukaan seksikulttiiin – houkuttelijana suosikkisarjan näyttelijä

Kaikenkaikkiaan outo tapaus.

Maailmalla ihmetyttää uutiset Smallville-sarjan tähden Allison Mackin osallisuudesta jonkinlaiseen seksikulttiin. Ainakin viranomaisten mielestä kyseessä on seksikultti, tiettävästi tekijät itse pitävät ryhmää niin sanottuna self help (oma apu) -toimintana.

Mack pidätettiin vastikään. Häntä syytetään muun muassa ihmiskaupasta.

Nyt on käynyt ilmi, että Mack houkutteli ryhmään mukaan Harry Potter -elokuvista parhaiten tunnettua Emma Watsonia. Mack lähestyi Watsonia useita kertoja asian tiimoilta vuonna 2016.

– Olen näyttelijä niin kuin sinäkin ja osallisena mahtavassa naisten liikkeessä, josta uskon sinun pitävän, Mack twiittasi Watsonille tammikuussa 2016.

Mack yritti kommunikoida tähden kanssa uudelleen kuukauden kuluttua ja vielä kerran maaliskuussa. Hän yritti saada mukaan myös laulaja Kelly Clarksonia – niin ikään ainakin Twitterin kautta. Kumpikaan tähdistä ei vastannut Mackille.

New York Timesin mukaan NXIVM-nimisen kultin sisällä oli erilaisia tasoja. Osa oli mestareita ja osa orjia. Jotkut orjat pystyivät nousemaan mestarin asemaan, jos he harrastivat seksiä perustaja Keith Ranierin kanssa.

Mackia ja Ranieria uhkaa jopa 15 vuoden vankeusrangaistus.

Lähde: The Wrap

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut