Hollywood-tähti Orlando Bloom pidättäytyi seksistä kuuden kuukauden ajan – sai siitä apua

Ohje ystävältä.

16.3.2020 16:45

Orlando Bloom osoitti luonteenlujuutta, sillä hän pidättäytyi seksistä ja masturboinnista kuuden kuukauden ajan – vaikka tähdellä varmasti vientiä riittäisi. 43-vuotias paljasti haastattelussa, ettei harrastanut seksiä ennen kuin tapasi nykyisen kumppaninsa laulaja Katy Perryn.

Idean selibaattiin hän sai surffauskaveriltaan Laird Hamiltonilta, joka ehdotti tähdelle selibaattia sen jälkeen, kun Orlando valitteli olevansa onneton.

– ”Jos haluat ottaa suhteen tosissasi, kokeile selibaattia muutaman kuukauden ajan ja selvittele asioita”, Bloom kertoi Lairdin ohjeistaneen.

– Juhliin ei menekään sillä ajatuksella kenet tapaan tällä kertaa? Ajattelinkin yhtäkkiä: ”Hei, voin olla naisen kanssa vain ystävä”, Bloom hehkutti.

Bloom sanoi, ettei ollut koskaan aiemmin ystävä naisen kanssa, koska seksi tuli aina tielle.

– Aioin nauttia (selibaatista) kolme kuukautta, mutta nautin todella siitä, miten suhtauduin naisiin ja omaan feminiinisyyteeni, tähti sanoi.

Tähti antoi ymmärtää, ettei myöskään masturboinut.

– Se oli hullua. En usko, että se on terveellistä. Minusta se ei ole suositeltavaa. Se, tuolla alhaalla, täytyy pitää liikkeessä, Bloom tuumi.

Bloom tapasi Perryn kuuden kuukauden kuluttua selibaatin aloituksesta, jolloin hän lopetti sen. He tapailivat 10 kuukautta ja erosivat, mutta lopulta he palasivat yhteen ja menivät kihloihin ystävänpäivänä viime vuonna. Perry paljasti vastikään, että hän on raskaana.

Lähde: E! News

Lisää luettavaa