Hollywood-tähti väittää Bill Murrayn tarttuneen hänestä kiinni ja tiputtaneen roskikseen – ”Olin kauhuissani ja itkin”

Bill Murray on viime aikoina ollut negatiivisen julkisuuden kohteena.

15.10.2022 19:31

Hollywood-veteraani Bill Murray on hauska mies elokuvissa, mutta hänen julkinen maineensa on saanut jonkin verran kolhuja. Uusin ikävämpi väite liittyy näyttelijä Seth Greeniin.

Näyttelijä väitti Good Mythical Morning -YouTube-kanavalla joutuneensa väkivaltaiseen tilanteeseen Murrayn kanssa, kun hän oli vasta yhdeksänvuotias. Tapaus sattui Saturday Night Liven kuvauksissa, joissa Greenillä oli näyteltävänään joulutunnelmalla kuorrutettu kohtaus.

Odottaessaan kohtauksen kuvaamista, Green istui kulisseissa ”Murrayn tuolin käsinojalla”, joka sai Murrayn suivaantumaan. Siitä aiheutui ”suuri mekkala, että olin hänen istuimellaan”.

Green väitti tilanteen tuoksinassa Murrayn haukkuneen häntä ”roskaksi” ja roikottaneen häntä roskakorin päällä. Green sanoi tuolia myös sohvaksi.

Seth Green Good Mythical Morning -keskusteluohjelmassa.

– Minä mietin: ”Tämä on absurdia. Istun tämän sohvan käsinojalla. Tämä on pitkä sohva. Voit ystävällisesti poistua.”

– Hän tuumi: ”Se on minun tuolini”, Green kuvaili tilannetta.

Green kertoi äitinsä ehdottaneen häntä luopumaan istuimesta, mutta hän kieltäytyi ja kertoi ajatelleensa Murrayn käytöksestä: ”Oletko sinä noin ääliö? Töykeää käskeä yhdeksänvuotiaan nousemaan tuoliltasi. Mitä tämä valtapeli on?”

– Hän nosti minut ilmaan nilkoistani. Piteli minua ylösalaisin. Hän roikotti minua roskakorin päällä ja sanoi: ”Roska menee roskakoriin.”

– Huusin ja heilutin villisti käsiäni, osuin hänen palleihinsa. Hän pudotti minut roskakoriin, ja roskakori kaatuu, Green kuvaili melskettä.

– Olin kauhuissani. Juoksin karkuun, piilouduin pukuhuoneeni pöydän alle ja vain itkin ja itkin, näyttelijä lisäsi.

Green väitti Eddie Murphyn ja Tim Kazurinskyn sanoneen hänelle, että ”kaikki tietävät Billin olevan mulkku”. He kehottivat Greenin mukaan Murrayta käyttäytymään kuin ammattilainen ja lopettamaan ”näytelmän”.

Vastikään Murrayn kerrotaan maksaneen naiselle 100 000 dollaria, koska oli tiettävästi suudellut häntä Being Mortal -elokuvan kuvauksissa. Disney lopetti elokuvan tuotannon ainakin toistaiseksi. Murray oli väitetysti ollut kuvauksissa liian läheisissä väleissä ja seksuaalinen naisia kohtaan. Seth Green kertoo omista väitteistään alla olevalla videolla.

Lähde: Metro

Aiheeseen liittyviä elokuvia

Lisää luettavaa