David Hasselhoff menetti rahansa – nyt oikeudessa

Ei ne suuret tulot, vaan ne pienet menot… David Hasselhoff ei kenties ole kuullut tätä lentävää lausetta, sillä miehen finanssit ovat aika lailla retuperällä.

Daily Mail kertoo, että Hasselhoffilla on tällä hetkellä luottokorttivelkaa 100 000 dollaria ja tilillä 600 dollaria. Rahaa kuluu moneen asiaan hänen leveän elämäntyylinsä lisäksi. Tiedot paljastuivat tuoreen oikeusjutun 81-sivuisista papereista. Näyttelijä hakee oikeudelta muutosta ex-vaimolleen maksamaansa elatusapuun.

Hollywood-tähtien suurimpia rahareikiä ovat monesti kariutuneet avioliitot. Hasselhoff ei tee tässä kohtaa poikkeusta, sillä hän on joutunut maksamaan yli kaksi miljoonaa elatusapua entiselle vaimolleen Pamela Bachille vuoden 2005 jälkeen – 21 000 dollaria kuukaudessa.

Näyttelijän 23- ja 25-vuotiaat tyttäret asuvat niin ikään edelleen isänsä luona. Heidän kuluihinsa menee kuukaudessa noin 19 000 dollaria. Kaiken kaikkiaan tähden kuukausimenot ovat noin 72 000 dollaria, jonka jälkeen hänelle ei jää juurikaan mitään käteen. Molemmilla tyttäristä on nollatulot.

Hasselhoff hakee lopetusta tai vähintään leikkausta Bachin saamalle elatusavulle ja sanoo, että hänen huono taloudellinen tilanteensa johtuu kuukausittaisista maksuista ex-puolisolleen. Tähti sanoo, että Bach on lahjakas näyttelijä ja hänen tulisi jo tähän mennessä tienata oma elantonsa.

Lähde: Daily Mail

Aiheeseen liittyvät jutut