Hollywoodin virallinen lihaskimppu syöksyi koiranpennun pelastajaksi: ”Luojan kiitos et antanut tekohengitystä!”

9.9.2015 04:58

Hollywoodin lihaskimppu ja toimintatähti Dwayne Johnson päätti hankkia muutaman koiranpennun, mutta kaikki ei mennytkään sen jälkeen putkeen.

Ranskanbulldog-veljekset Hobbs ja Brutus telmivät Johnsonin pihalla, kun ne päättivät lähteä uintiretkelle lihasjätin uima-altaaseen. Johnson sai oppia kantapään kautta, että jokainen koira ei osaa uida edes koiraa, sillä toinen bulldogeista vajosi nenä edellä kuin kivi suoraan pohjaan.

Tähden toimintaelokuvataidot tulivat tarpeeseen, sillä hän säntäsi vaatteet päällä altaaseen ja syöksyi sukeltamista harrastamaan alkaneen koiranpentunsa perään. Pelastusoperaatio onnistui ja näyttelijä sai märän sekä kokemusta rikkaamman Brutuksensa turvaan.

Johnson kertoi, että karvakaveri oli hetken aikaa hiukan sekaisen oloinen ja kakisteli vettä ulos, mutta katsoi jo hetken päästä merkitsevästi pelastajaansa:

– Se käänsi katseensa minuun aivan kuin sanoen: ”Luojan kiitos, et antanut minulle suusta suuhun elvytystä!” Sitten se juoksi leikkimään veljensä kanssa, näyttelijä kuvaili.

Johnson antoi myös vinkin muille sankarillisille koirien pelastajille: älkää hypätkö altaaseen kännykkä taskussa.

Kuva: Fast & Furious 6

Lähde: The Hollywood Reporter

(Episodi/MLE)

Lisää luettavaa