Hugh Jackman ei enää vastaa Deadpool-tähti Ryan Reynoldsin puheluihin – erikoinen taktiikka vierailuja varten

Sanailu parivaljakon välillä jatkuu edelleen.

Ryan Reynolds tunnetusti painostaa hyvää ystäväänsä Hugh Jackmania palaamaan Wolverine-rooliin. Reynoldsin toiveissa on saattaa hänen Deadpool-hahmonsa ja Jackmanin Wolverine samaan elokuvaan.

Jackman vain ei ole lainkaan innostunut.

– Minulla oli tapana vastata hänen puheluihinsa, mutta en ota niitä enää vastaan, Jackman leukaili.

– En mene hänen kotiinsakaan enää. Se on aika hauskaa, tapaan kyllä hänen vaimonsa Blake Livelyn ja lasten kanssa. Soitan ensin Blakelle ja kysyn: ”Onko hän kuvauksissa?” Sitten voin sanoa: ”Hei Ryan, kävin kylässä, etkä ollut paikalla”, Jackman jatkoi veistelyään.

Jackman sanoo kuitenkin ymmärtävänsä Reynoldsin väsymättömät pyrkimykset taivutella Jackman takaisin.

– Tavallaan ymmärrän sen. Kun näin Deadpoolin ajattelin: ”Wow, tuo oli coolia.” Kyseessä on vain väärä ajoitus, Jackman mietti.

– On kuin olisit parhaissa bileissä koskaan, tanssit puolitoista tuntia ja mietit: ”Nyt on aika poistua, jos jatkan pidempään, tästä tulee rumaa. Nyt on aika”, Jackman kuvaili.

– Paluumatkalla sitten joku soittaa sinulle: ”Michael Jackson soi, sinun on tultava takaisin!” Osa sinusta miettii: ”Rakastan Michael Jacksonia.” Sitten kuitenkin tuumit: ”Haluan mennä nukkumaan.” Juuri näin, Jackman jatkoi filosofointiaan.

Kerroimme aiemmin, että Jackmanilla on jokin merkittävä tiedonanto torstaina. Liittyisikö se Deadpooliin ja Wolverineen? Voit lukea siitä lisää täällä: Episodi.

Lähde: Digital Spy

Aiheeseen liittyvät jutut