Hugh Jackman kertoi alkuvaikeuksistaan Wolverine-roolissa: ”Luulin, että pääsen kuin koira veräjästä, mutten päässytkään” 

Kaikki ei mennyt aluksi kuin tanssi.

30.1.2017 05:35

Hugh Jackman on näytellyt Wolverinea jo yhdeksässä elokuvassa – mukaan lukien tuleva Logan-elokuva. Miehen hyppäys kynsiveikon rooliin ei kuitenkaan ollut helppo.

– Se oli sellaista pyristelyä, totta puhuen. Se oli ensimmäinen elokuvani Amerikassa. Olin melko kireä. Olin hermostunut. Olin totta puhuen parhaimmillaan vain keskiverto. Kukaan ei kuitenkaan sanonut mitään ja luulin, että pääsen kuin koira veräjästä, mutten päässytkään, Jackman kertoi.

Tuottaja Tom Rothman nimittäin puuttui tilanteeseen ja aloitti sanoen Jackmanille uskovansa tähän. Rothman kannusti Jackmania sanoen, että aavisti hänen olevan oikea näyttelijä rooliin heti koe-esiintymisvideolta.

Hän kuitenkin tokaisi vielä Jackmanille, että esiintymisesi kuvauksissa on kuin ”valon päälle laittaisi varjostimen.” Tällä Rothman viittasi tiettävästi siihen, että Jackman pystyy paljon parempaankin.

Jackman heräsi Rothmanin sanoista ja pääsi lopulta rooliin sisälle. Ensimmäisen X-Men-elokuvansa jälkeen Jackman tunnetusti osoittautui monipuoliseksi näyttelijäksi, joka on tehnyt monenlaisia rooleja.

Lähde: Screen Rant

Lisää luettavaa