Hugh Jackman palaa Wolverineksi? Uusi käänne liian houkutteleva?

Kanssanäyttelijällä mielenkiintoista asiaa.

14.1.2018 20:26

Marvel-elokuvissa näyttelevä Sebastian Stan vihjaili, että Hugh Jackman palaisi Wolverinen rooliin. Tähän asti Jackman on sanonut, että Logan oli hänen viimeinen elokuvansa kynsisankarina.

Raportoidusti Jackmanin uusi kiinnostus Wolverinea kohtaan johtuu Disneyn tekemistä kaupoista Foxin kanssa. Tämä kun mahdollistaa lopulta Ryhmä-X:n ja Avengersien kohtaamisen samassa elokuvassa.

Stan sanoi Jackmanin kertoneen hänelle muutaman asian, jotka viittaisivat mahdolliseen paluuseen. Stan sanoi niin ikään Jackmanin miettineen asiaa viime aikoina. Kulisseissa siis saattaa olla jotain sellaista meneillään, joka on herättänyt Jackmanin mielenkiinnon uudelleen roolia kohtaan.

Jackman kommentoi myös itse vastikään, että hän on 17 vuoden ajan miettinyt, että Iron Man, Hulk ja Wolverine olisi mahtavaa nähdä yhdessä. Hän sanoi olleen mielenkiintoista nähdä otsikot Foxin ja Disneyn kaupoista. Hän kuitenkin vielä tuolloin sanoi junan jo menneen. Ehkä hän on kuitenkin tullut toisiin ajatuksiin, mikäli Stanin pohtimisiin on uskominen.

Lähde: Geek Tyrant

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia