Huijasiko Tom Hiddleston Loki-faneja?

Kummassakin Thor-elokuvassa Heimdall-soturia näytellyt Idris Elba on The Telegraph -lehden haastattelussa paljastanut, että hänen hahmonsa nähdään myös ensi vuoden Avengers: Age of Ultron -supersankariseikkailussa. Elban mukaan hänellä on yhteinen kohtaus Thoria näyttelevän Chris Hemsworthin ja Thorin kieron Loki-veljen esittäjän, Tom Hiddlestonin kanssa.

Uutisen tekee mielenkiintoiseksi se, että ensimmäisen Avengers-elokuvan konnaa näytellyt Hiddlestone on aikaisemmin sanonut, ettei hänellä ole osaa eikä arpaa Age of Ultronissa. Joidenkin tietojen mukaan kolmas Thor-elokuva, vuoden 2017 kesään aikataulutettu Thor: Ragnarok sijoittuisi välittömästi Age of Ultronin tapahtumien jälkeen. Kyseessä voisi olla siis samanlainen hyvin nopea cameo kuin millaisen Chris Evans teki Thor: The Dark Worldissa muistutuksena siitä, että Kapteeni Amerikan oma elokuva Captain America: The Return of the First Avenger oli seuraavana tuotantoputkessa. Kapun kolmas seikkailu Captain America: Civil War on muuten tämän hetken tietojen mukaan aikataulutettu vuoden 2016 kevääseen.

Varmuudella Joss Whedonin ohjaamassa Avengers: Age of Ultronissa nähdään edellä mainitun Evansin lisäksi Scarlett Johansson Mustana leskenä, Robert Downey Jr. Iron Manina, Mark Ruffalo Hulkina, Jeremy Renner Haukansilmänä ja Samuel L. Jackson Nick Furyna. Uusista hahmoista varmoja ovat Aaron Taylor-Johnson supernopeana Quicksilverinä ja Elizabeth Olsen kaaosmagiikkaa hallitsevana Scarlet Witchinä.

Yhdysvalloissa uusi Avengers-seikkailu tulee teattereihin 1. toukokuuta, mutta Euroopassa ja Aasiassa se saatetaan nähdä jo viikkoa aikaisemmin. Suomessakin sille on määritelty vielä toistaiseksi virallistamaton ensi-iltapäivä 22. huhtikuuta.

(Episodi/JV)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut