Hyviä uutisia: David Fincherin HBO-sarja tapahtuu vauhdilla ja tässä ovat sen näyttelijät!

HBO:n uudeksi nimekkääksi ohjaajaksi ryhtyneen David Fincherin musiikkivideomaailmaan sijoittuva sarja on ottanut aimo harppauksen eteenpäin.

Kanava on pistänyt tilaukseen Video Synchronicity -sarjan ensimmäisen kauden, jonka vastaavana tuottajana Fincher toimii, ohjaten myös osan puolituntisista jaksoista.

Sarja kertoo collegen kesken jättävästä Robbysta, joka unelmoi eeppisen scifi-elokuvan tekemisestä, mutta päätyykin sen sijaan ohjaamaan musiikkivideoita keskellä huumeiden kanssa pelleileviä ohjaajia, levypamppuja ja kuvausryhmiä. 1980-luvulle sijoittuvan tarinan lähtökohta ei siis ole kovin kaukana Fincherin oman uran alkuajoista.

Video Synchronicityn pääroolissa nähdään pienempiä osia elokuvien puolella tehnyt Charlie Rowe. Muissa rooleissa esiintyvät mm. Sam Page, Jason Flemyng, Kerry Condon, Elizabeth Lail, Corbin Bernsen ja Paz Vega.

Fincher on vielä tänä vuonna ohjaamassa kokonaisen kauden HBO:n tulevaa Utopia-sarjaa ja valmistelee myös 1950-luvulle sijoittuvaa noir-tarinaa, Shakedownia, yhdessä kirjailija James Ellroyn kanssa.

Lähde: The Hollywood Reporter

(Episodi/ML)

Aiheeseen liittyvät elokuvat

Aiheeseen liittyvät jutut