Hyviä uutisia: uusi Halloween-leffa on puhdasta kauhua ja rehellinen jatko-osa

Tekijä sanoo elokuvan jatkavan tarinallisesti siitä, mihin Halloween 2 jäi.

14.2.2017 12:00

Viime viikolla saimme tietää David Gordon Greenin (Prince Avalanche, Pineapple Express) ohjaavan seuraavan Halloween-elokuvan, jonka vastaavana tuottajana toimii kauhulegenda John Carpenter.

Greenin ja komediarooleistaan tunnetun Danny McBriden käsikirjoittaman Halloweenin uskottiin jo olevan jonkinlainen remake tai reboot, mutta McBride kertoo, ettei se ole asian laita lainkaan.

”Se ei ole remake. Se jatkaa jatkaa Michael Myersin tarinaa hyvin perinteisellä tavalla. Ja meidän mytologiassamme keskitymme lähinnä kahteen ensimmäiseen elokuvaan ja siihen, mitä ne pohjustavat ja mihin tarina voi siitä jatkua”, McBride kertoo Cinemablendille.

Ja vaikka McBride sekä Green ovat kunnostautuneet komedian saralla (yhteiset elokuvat Your Highness ja Pineapple Express), on heidän Halloweeninsä pelkkää kauhua.

”Olemme Greenin kanssa todellakin tekemässä puhdasta kauhuleffaa. Halloween on aina ollut yksi lempielokuvistani. Ensimmäisessä elokuvassa on yksinkertaisuutta ja tehokkuutta, jonka ansiosta ne elokuvat ovat helvetin pelottavia. Joten me lähestymme sitä siltä kantilta”, käsikirjoittaja ilmoittaa.

 

 

Lisää luettavaa

Aiheeseen liittyviä elokuvia