”Ihailen Pedroa”: The Mandalorianista potkut saanut Gina Carano kertoo suojelleensa Pedro Pascalia kuvauksissa

Tästä tuleekin mielenkiintoinen oikeudenkäynti mikäli haaste menee läpi.

16.4.2024 19:00

Disney antoi potkut Gina Caranolle, koska hän vastusti avoimesti koronaan liittyviä pakkokeinoja. Hän vertasi koronasta erilailla ajattelevien kohtelua samanlaiseksi kuin mitä juutalaiset saivat kokea naapureiltaan ja tutuiltaan 1940-luvun Saksassa.

Holokaustipuheet olivat liikaa ja Disney katkaisi välit The Mandalorian -sarjan tähteen.

Nyt Carano on haastanut Disneyn oikeuteen laittomien potkujensa takia. Elon Musk avustaa naista taloudellisesti oikeudenkäynnin suhteen.

Entinen vapaaottelumestari oli Tucker Carlsonin vieraana, jossa hän kertoi Star Wars -sarjan kuvauksista.

Carano paljasti muun muassa sen, ettei hänellä ollut minkäänlaisia ongelmia yhdenkään kuvauksissa olleen henkilön kanssa. Carano jopa sanoo, että hän bondasi läheisesti Pedro Pascalin kanssa Carl Weathersin kuoleman jälkeen.

Pascal oli kutsunut Caranoa ja Weathersia ”suojelijoiksi”

Carano väittää, että kuvauksissa tapahtui paljon sellaista, josta ei ole vielä puhuttu. Ihmiset myös keksivät paljon omia tarinoitaan, jotka muuttuvat internetissä todeksi.

– Tuolla pyörii kaikenlaisia outoja tarinoita ja valheita. Ihailen Pedroa, ja hän kutsui minua ja Carlia suojelijoiksi. Tämä merkitsee minulle todella paljon, koska ihmiset eivät todellakaan tiedä totuutta. Miksi ihmeessä Pedro kutsuisi minua suojelijaksi? Miettikääpä sitä. Siihen on syynsä, jota hänen faninsa voisivat miettiä. Ette te tiedä mitä siellä tapahtui, mutta minä olin siellä ja suojelin ihmisiä, Carano kertoo.

Carano huomasi eräänä päivänä erään näyttelijän olevan aivan lopussa kuvausten takia. Kukaan ei edes kysynyt näyttelijän vointia, mutta Carano marssi ohjaajan luokse ja sanoi ”tämä tyyppi on aivan lopussa”.

Carano ehdotti, että hän voisi olla paikalla myöhempään, jotta väsynyt näyttelijä pääsisi lepäämään kotiinsa.

Carano sanoo viettäneensä kuvauksissa eniten aikaa, koska hänen hahmonsa ei käyttänyt kypärää, eikä hänellä voinut täten olla kehosijaista, ja hän teki sen lisäksi omat stunttinsa.

Carano on tosiaan haastanut Disneyn ja Lucasfilmin oikeuteen. Disney väittää, että heillä oli perustuslaillinen oikeus irtisanoa Carano, koska hän puhui julkisesti niin ”vastenmielisiä ja hyväksymiskelvottomia” asioita. Tuomari ei ole vielä tehnyt päätöstään haasteen suhteen.

Lähde: CBR

Lisää luettavaa