Illalla tulee televisiosta turhankin tuttu komedia – tissitarjontaa ja menneiden muistelua

IMDb-arvosana on 6,7.

26.5.2024 06:00

Illan tv-tarjonnassa on elokuva American Pie: Luokkakokous (2012). Rotten Tomatoesin kriitikkomittari on luvussa 45, mutta yleisö on hyväksyvämmällä linjalla luvussa 63.

Steven Stifler on ikävän pomon palveluksessa toimistovirkailijana, Kevin on naimissa työskennellen kotoa arkkitehtina ja Chris toimii urheilutoimittajana. Kaverukset palaavat luokkakokoukseen muistelemaan menneitä, ja samalla koetaan hauskoja hetkiä.

Pääosissa Alyson Hannigan, Chris Klein, Eddie Kaye Thomas, Eugene Levy, Jason Biggs, Jennifer Coolidge, Mena Suvari, Seann William Scott, Shannon Elizabeth, Tara Reid sekä Thomas Ian Nicholas.

Episodin kolmen tähden arvostelussa tuumittiin aikoinaan näin:

”Tarinallisesti liikutaan melko tasan vaivaannuttavan hölmöilyn sekä draaman välillä. Hölmöilykohtia on runsaasti ja monet niistä ovat hykerryttävän hauskoja, mutta mitään kovinkaan uskaliasta ei löydy. Edeltäjien asettamia puitteita ei uskalleta laittaa uusiksi, ja hahmojen teot ovat härskiydessään varsin sovinnaisia ja hahmoille turhan ominaisia. Anarkistisimmat ylilyönnit ovat kateissa, eikä mitään uskalleta laittaa uusiksi. Elokuvasarja on hieman kuin hahmonsa: kasvanut aikuiseksi miltei kokonaan. Taustalta kuuluu kaipuuntäyteisiä kaikuja nuoruudesta, joiden perässä juostaan.”

Alla traileri. Tulevat lähetykset:

  • Su 26.05.2024 klo 22.40, Kutonen
  • Pe 31.05.2024 klo 23.10, Kutonen

Lue myös: Tietovisa, osa 13: Kaikki tunnistavat kuvien näyttelijät! Mutta muistatko nimet? Testaa! – Episodi.fi

Lisää luettavaa