Illalla tv:ssä: Agenttielokuva komedialla maustettuna – yllättävä yhteys Top Gear -ohjelmaan

IMDb-arvosana on 6,3.

9.7.2024 06:00

Illan tv-viihteessä on toimintakomedia Knight & Day (2010). Pääosissa nähdään Tom Cruise ja Cameron Diaz.

Pikkukylästä kotoisin oleva June kohtaa arvoituksellisen muukalaisen ja uskoo löytäneensä unelmiensa prinssin. Hänelle valkenee kuitenkin pian, että mies on paossa oleva agentti, joka vetää hänet mukaansa jännittävään, maailmanlaajuiseen kissa ja hiiri -leikkiin. Luotisateen ja kipinöiden keskellä June joutuu tekemään päätelmän: onko hän vaarallinen petturi vai elämänsä rakkaus?

Episodi antoi elokuvalle arvostelussa kaksi tähteä:

James Mangold on sinänsä pätevä ohjaaja, jonka aiempia töitä ovat muun muassa Oscar-palkittu Johnny Cash -elämäkertaelokuva Walk the Line (2005) sekä Russell Crowen ja Christian Balen tähdittämä lännenelokuva Klo 15:10 lähtö Yumaan (2007). Näyttää kuitenkin siltä, ettei Mangold oikein kunnolla hallitse toimintaa eikä komediaa.”

Sekä Cruise ja Diaz ovat kokeneita autoilijoita. He osallistuivatkin elokuvaa markkinoidessaan Top Gear -ohjelmaan, ja molemmat ajoivat perinteisen aika-ajon tavallisella henkilöautolla. Cruise sai ajakseen 1:44.2 ja Diaz 1:45.2. Alla traileri.

Tulevat lähetykset:

  • Ti, 9.7.2024, klo 21.00, Hero

Lue myös: Tom Cruise tupsahti pakkotilanteessa brittipariskunnan takapihalle ja lapsille koitti elämänsä päivä – kaikki alkoi oudosta puhelusta – Episodi.fi

Lisää luettavaa